Meer omzet, een hoger rendement
Commerciële slagkracht

De werkwijze van AB interieurbouw wijkt in belangrijke mate af van wat gebruikelijk is onder interieurbouwers. Het onderscheidende kenmerk is de pragmatische aanpak.

AB interieurbouw ontwerpt en realiseert winkels, kantoren en showrooms met een aantoonbaar betere functionaliteit en een hogere commerciële slagkracht. De missie is duidelijk: zorg voor een hoger rendement uit het beschikbare vloeroppervlak tegen beheersbare kosten.

Altijd in balans

Met meer dan twintig jaar ervaring in de volle breedte van de markt, legt AB interieurbouw het fundament onder een succesvolle exploitatie van de beschikbare (winkel-) ruimte. Ongeacht de omvang van het vloeroppervlak, ongeacht de branche. Dit is wat AB interieurbouw garandeert. Dankzij creatief en innovatief ondernemerschap, zijn functionaliteit en uitstraling altijd in balans. De aansprekende referenties onder de button ‘Onze projecten’ leveren hiervoor het onomstotelijke bewijs.

Turn-key specialist

AB interieurbouw ontwerpt en realiseert winkelinterieurs, kantoren en showrooms voor elke branche. De specialiteit is de allesomvattende turn-key aanpak. Van vloer tot plafond en alles wat daartussen zit. Alles wat nodig is om het assortiment aantrekkelijk te presenteren en de consument te verleiden. Wat de pragmatische aanpak van AB interieurbouw hierin typeert, is het begrip dat de investering in het interieur nooit het doel is, maar een middel. De inbreng van twintig jaar kennis en expertise is hierbij van onschatbare waarde. Het projectteam treedt op als regisseur die de opdrachtgever alle zorg en verantwoording uit handen neemt. Maar boven alles de kwaliteit borgt, de functionaliteit optimaliseert en -met oog voor detail- de esthetische waarde verbetert.

Maatwerk in systeembouw

AB interieurbouw weet het budget beheersbaar te houden. Dit komt door de slimme combinatie van flexibele systeembouw met maatwerk als surplus. Het concept op basis van systeembouw, krijgt met een betimmering een aankleding op maat een stevige upgrade. Dit leidt tot een uniek en onderscheidend ontwerp. Een ruimte waar de consument graag vertoeft en waar het assortiment volledig tot zijn recht komt.

Denkwerk en advies

Een commercieel succesvolle inrichting begint met een gedegen aanpak. AB interieurbouw start vanuit de beleving van de consument. Het tegenwicht komt vanuit vernieuwing in de toepassing van materiaalsoorten en productontwikkeling. De meerwaarde van denkwerk en advies komt tot uiting in een zorgvuldige afweging van onderwerpen  als HACCP, ARBO, actieve en passieve veiligheid en duurzaamheid. De samenstelling van het assortiment, de positionering van losse (koel-) elementen.

Speciale aandacht gaat uit naar een ‘hufterproof’ constructie waar nodig, een uitgekiende routing en schapindeling. Dit geldt ook voor de optimale merkbeleving, een onweerstaanbare foodcorner en een werkbare keukeninrichting. AB interieurbouw is nadrukkelijk in beeld als partner in business bij de ontwikkeling en realisatie van krachtige retail concepten.

De beleving van de opdrachtgever telt minstens zo zwaar. Door een zorgvuldige voorbereiding en een strakke planning, realiseert AB interieurbouw de ‘make-over’ in een extreem kort tijdsbestek. Voor de opdrachtgever betekent dit een minimaal verlies aan openingstijden. Geen dag omzetverlies, sterker nog, geen uur! Neem contact op en ontdek snel hoe AB interieurbouw méér waarmaakt.